fredag 30 maj 2008

Summer in Paris

När jag var och shoppade i antwerpen hörde jag den här låten i en butik. well summer in Paris is what I will get. Dina och Jossan det kommer bli grymt. Vem kommer att få de jobbigaste rumskamraterna och vilket jobb är egentligen värst? haha. nej då. det blir super sympa!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack så jättemkt för boken Vindens skugga, har ett 60-tal sidor kvar efter att ha läst större delen på alla tågresor denna vecka (är väl uppe i 14st haha). Så himla bra bok..spännande och tragisk och så oerhört intressant, jag fastna på en gång o vill inte att den ska ta slut..! :P
Ska läsa ut den så att Jossan kan få med sig den när hon flyger på tisdag tänkte jag.:) Väldigt uppskattad födelsedagspresent var det i alla fall, Lisa!

Anonym sa...

Jo just det: väldigt mkt Lounge-musik över Summer in Paris. Skönt:)

Anonym sa...

Jaa, nu får jag låna den :) det blir intressant..om jag får ro att läsa såklart. Shit, mitt uppe i packningen sitter jag här. Så typiskt moi. ÄLSKAR låten :) Jag vill också lägga upp den.

Anonym sa...

ja men lägg upp den du med. egentligen tycker jag inte att den är super. men det är ju summer in paris och det känns väldigt rätt och skönt. hoppas att du får ordning på packningen.. jag längtar inte tills min packningsdag.. ahhhhhh